Hodnocení obchodu

5,0 322 hodnocení
Přidat hodnocení
5
320x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KT Avatar autora Kristina Truxa | 20.9.2021
maximální spokojenost
M Avatar autora Mariia | 20.9.2021
Super..Jsem spokojena.Je všechno moc krásný:)
A Avatar autora Andrea | 17.9.2021
Tutu sukně s čelenkou je moc hezká, s nákupem jsem spokojená.
L Avatar autora Lucie | 15.9.2021
Na jedničku, bodyčko je moc krásné.
Avatar autora Kristýna Šeflová | 12.9.2021
Super rychlé dodání. Krásný kufřík :-)
ZM Avatar autora Zuzana Mikova | 12.9.2021
Precizně udělaný tisk..kvalitní textil..milá komunikace..doporučuji!!!
M Avatar autora Monika Š. | 6.9.2021
Krásné provedení potisku. Oceňuji dodání informací, jak se starat o bodýčko, aby co nejdéle vydrželo v tak skvělém stavu. Dárek měl úspěch u celé rodiny. Skvělá a rychlá komunikace. Doporučuji!
LN Avatar autora Lucie Novotná | 4.9.2021
Skvela komunikace, spatna barva potisku z duvodu nedorozumeni, pani zareagovala skvele,balicek jsem ji hned vratila a do 3 dnu jsem mela spravne tricko. Moc dekuji!
E Avatar autora Edita | 3.9.2021
Super,kufrik vypada kvalitne,rychle dodani,zadny problem!
V Avatar autora Veroniak | 30.8.2021
rychlé jednání, super práce, příště zas ????
V Avatar autora Veronika | 29.8.2021
Kufříky jsou úžasné, dodani rychle.
Š Avatar autora Šárka | 26.8.2021
Už jsem objednala kufříky pro všechny děti v okolí :D jsou krásné, vždy mají úspěch a komunikace i rychlost dodání je prostě výborná! Doporučuji všemi deseti.
NK Avatar autora Nikola Koporcová | 22.8.2021
Naprostá spokojenost !sukýnka i čelenka????nádherné, ani jsem nečekala takový příjemný materiál... rychlé dodání a jako pozornost dárek????
ZJ Avatar autora Zuzana Jeřábková | 20.8.2021
Úžasné kufříky, objednávám již potřetí a velikánská spokojenost. Milá komunikace a rychlé dodání ????
ŠB Avatar autora Šárka Burianová | 6.8.2021
Byla jsem spokojena velice pani my odeslala balicek jeste pred dovolenou ikdyz uz mela na strankach upozorneni ze balicky as po dovolené. Sukinka na foceni parádní.
MB Avatar autora Magdalena Bernášková | 2.8.2021
Spokojenost, Krásné kufříky, rychlé dodání
I Avatar autora Ivcis | 1.8.2021
Objednávala jsem svatební kufrik a moc spokojena krásný a i doručení bylo rychle Super
M Avatar autora Michalka | 31.7.2021
Som s obchodom veľmi spokojná. Kufrík veľmi pekný a pani veľmi milá. Odporúčam
K Avatar autora Kateřina | 31.7.2021
Jsem velmi spokojena. Body pro kojence je z kvalitního materiálu a moc pěkné.
Avatar autora Monika Čermáková | 29.7.2021
vše naprosto v pořádku

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 322